Matematik olimpiyatları etkinliği


Matematik yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Özel Manavgat Koleji'nin düzenlediği matematik yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi.

İlköğretim öğrencileri arasında yapılan yarışmaya Manavgat'ta 22 okuldan 228 öğrenci katıldı. Yarışma sonunda 22 okuldan 6 öğrenci altın, 8 gümüş ve 31 bronz madalya kazandı.

Özel Manavgat İlköğretim Okulu'nda 21 öğretmene de plaket verildi.

Özel Manavgat Koleji cep sinemasında yapılan ödül töreninden öğrencilerin madalyalarını İlçe Müdür Yardımcısı Cavit Metin, Şube Müdürü Ömer Ünlü, kolejin Lise Müdürü Kadir Çelik ile İlköğretim Müdürü Seyfullah Ekim verdi.

Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri yarışma ile öğrencilerin sayısal bilimlere karşı ilgisini arttırmak istediklerini belirten Kolej Müdürü Çelik, "Bu tür yarışmalarla öğrencilerin küçük yaşta matematik dersine karşı sevgi ve özgüven oluşturmak. Matematik dersinin temelini sevgi ve ilgi oluşturur. Başarıyı ödülle taçlandırdık. Öğrencilerimizin ileride daha büyük başarılara imza atması için ödüllendirilmesi inanıyorum. Marifet iltifata tabidir." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Cavit Metin ise Manavgat'ın geçen yıl seviye belirleme sınavında Antalya'nın en başarılı ilçesi olduğunu ifade ederek, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu