Manavgat kaçak içki satıcıları çatışma haberi


Kaçak içki satmaktan aranan zanlılar polisle çatıştı: 2'si polis 4 yaralı
Antalya'nın Manavgat ilçesinde, haklarında arama kararı bulunan 2 kardeş, kaldıkları eve operasyon düzenleyen polisle çatıştı. Silahlı çatışmada, 2 polis ile 2 zanlı yaralandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği'ne bağlı polisler, haklarında değişik suçlardan arama emri bulunan C.E. ve kardeşi H.İ.E.'nin, Manavgat Bahçelievler Mahallesi Seher Apartmanı'nda bir dairede saklandığını tespit ederek eve baskın düzenledi. Organize Büro Amirliği'ne bağlı isimli polisler, zanlı C.E.'yi yakaladıktan sonra merdivenlerden aşağı indirirken diğer zanlı H.İ.E., belinden çıkardığı tabanca ile polislere ateş etti. Polislerle H.İ.E. arasında çıkan silahlı çatışmada polislerden H.Ç., biri sağ ayağına, ikisi sol karın boşluğuna isabet eden 3 kurşunla yaralandı. Diğer polis memuru Y.G. de sağ koluna isabet eden bir kurşunla yaralandı. Çatışmada, zanlılar C.E. ile kardeşi H.İ.E. de bacaklarından yarandı. Yaranan 2 polis ve 2 zanlı, Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca, Manavgat Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, arama emri çıkartılan 2 şahısla ilgili operasyonun, Antalya Emniyet Müdürlüğü Organize Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından yapıldığını söyledi. Kırca, polislerin C.E.'yi saklandığı yerden alırken H.İ.E. tarafından polislere ateş edildiğini söyledi. Kırca, silahlı çatışmada yaralanan polislerden H.Ç.'nin Manavgat Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilerek vücuduna isabet eden kurşunların çıkarıldığını, kolundan yaralanan Y.G. isimli polisin ise Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikro Cerrahi Bölümü'ne kaldırıldığını söyledi. Yaralı polislere müdahale eden Manavgat Devlet Hastanesi operatör doktoru Selim Hatioplu, bacağından ve karnından yaralanan polis memuru H.Ç.'nin ameliyat edildiğini, ameliyet sonrası yoğun bakıma alınan H.Ç.'nin hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi. Polisle çatışmaya giren C.E. ile H.İ.E.'nin hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi. Zanlıların, enfeksiyon kapma riskine karşı bir süre Manavgat Devlet Hastanesi'nde gözetim altında tutulacağı, daha sonra adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

Polisle silahlı çatışmaya giren C.E. ve H.İ.E.'nin, mart ayında Antalya'nın Kemer ilçesinde 3 Alman gencin ölümüne neden olan kaçak içkiyi gençlerin kaldığı otele sattığı iddia edilen şirketin ortakları arasında oldukları, Alman gençlerin ölmelerinin ardından kaçan C.E. ile H.İ.E hakkında gıyabi tevkif kararı çıkartıldığı öğrenildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu