Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca Gümüşhane'ye atandı

Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca ilçemizden ayrılıyor.
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca, trafikte hata yapanlara alsa müsamaha göstermediklerinibildirdi.
Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Hakan Kırca, makamında yaptığı açıklamada 5 yıllık görev süresini değerlendirdi.

Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Kırca: "Trafik ihlali yapanlara müsamaha yok"
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca, görev yaptığı 5 yıllık süre içinde trafik kurallarını ihlal edenlere karşı hiçbir zaman müsamaha göstermediklerini ifade etti.

Hakan Kırca, makamında yaptığı açıklamada 5 yıllık görev süresini değerlendirdi. Kırca, meydana gelen kazaların yüzde 90'nın insan kaynaklı dikkatsizlik ve trafik kurallarını çiğnemekten kaynaklandığına dikkat çekti. Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne bağlı 54 bin aracın bulunduğunu belirten Hakan Kırca, bu rakamın yazın 75 ile 80 bini bularak ilçe nüfusuna eşdeğer hale geldiğini dile getirdi.

İlçede yaptıkları sıkı trafik denetimleriyle insan hayatının kutsallığını hiçe sayan trafik canavarlarına en cezayı yazdıklarını belirten Kırca, trafikte yapılan bir ihmal ve ihlalin geriye dönük telafisinin olmadığını kaydetti. Trafikte uyulması gereken tüm kuralların insanların can güvenliği için olduğunun akıldan çıkarılmaması gerektiğini vurgulayan Kırca, kask takılmadan yapılan bir motosiklet kazasında sürücünün başına darbe alma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu ifade etti.

Öte yandan Antalya Emniyet Teşkilatı bünyesinde görev yapan 15 rütbeli şark görevi için değişik yerlere atandı. Atamayla birlikte Manavgat Emniyet Müdürü Hakan Kırca Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü emrine atandı. Kırca, 2004 yılından bu yana Manavgat Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunmakta idi. Kırca, bundan önce Antalya'nın Elmalı ilçesi Emniyet Müdürlüğü görevinde de bulunmuştu. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu