Erdoğan'dan Siyasi Holiganlara DUR İhtarı

Erdoğan, Holigan Yorumlara DUR ihtarı çekti!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep tayyip Erdoğan, son yaptığı açıklama ile holiganca yorum yapan oy veren ve vermeyen halkın gönlünü kıran partililere DUR ihtarı çekti.


Seçim sonuçlarının ardından gerek kendi partililerine, gerek rakip partililere, gerekse Ak Parti ile birlikte hareket etmeyen küçük partilere, hemşehri derneklerinden cemaatlere, oy veren ama buna ikna edemeyenlere veya vermeyenlere laf yetiştirmeye çalışan partililere DUR ihtarı gibi şu açıklamayı yaptı:

"ÖNCE KENDİMİZİ HESABA ÇEKECEĞİZ"
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun suçunu millete atmanın ancak acizlerin ve gafillerin yöntemi olabileceğine vurgu yaparak, "Hatayı, kusuru, yanlışı millette aramak, bizim geleneğimizde asla yoktur. Biz siyasi hayatımızın hiçbir döneminde böyle bir yola başvurmadık, şimdi de başvurmayacağız. Açık söylüyorum, şahsım dâhil bu masanın etrafında oturan hiçbir arkadaşım, 31 Mart seçim sonuçlarının sorumluluğundan kaçamaz. Başkalarını hesaba çekmeden önce kendimizi hesaba çekeceğiz. İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmanızı istiyorum." ifadelerini kullandı.(Haberler.com)

Ayrıca partide ve bürokraside oluşan kibirden emeklilere, ekonomik krizden aday belirlemeye kadar pek çok konuda öz eleştiri gerektiğini altını çizen Erdoğan partililere, ilk eleştirilmesi gerekenin millet değil partililer ve ortakları ile ayrı girilerek kaybedilen iller olduğuna dikkat çekti.

Bu açıklamanın ardından Cumhur İttifakı seçmenlerine doğru eleştiri adresini göstermiş oldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu