İŞİTME ENGELLİLER FUTSAL ERKEK VE KADIN MİLLİ TAKIMLARIMIZ MANAVGAT ' DA Kİ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Ülkemizin ev sahiliği yapacağı, 02 - 12 Mart  Erzurum ' da gerçekleşecek olan 20. Deaflympıcs işitme Engelliler Kış olimpiyatları kapsamında , Erkek ve Kadın Futsal Milli takımlarımızında katılacağı şampiyona öncesinde , hazırlık ve seçme kamplarını Manavgat' da yaptı. Side Suqare Hotel ' de konaklayarak , Mehmet Akif Ersoy kapalı spor salonunda antremanlarını yaptılar.
 
Manavgat ' dan, işitme Engelliler Futsal Milli takımımıza Antrenör olarak görev alan,  Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın, konu hakkında " Avrupa,  Dünya ve Olimpiyat şampiyonu unvanına sahip işitme Engelliler Erkek Futbol takımı sporcularımızdan oluşan ve Malezya ' da gerçekleşen son Dünya Şampiyonasında 2. Olan Kadın Futbol takımımızdan oluşan, Futsal Milli takımlarımız , kış olimpiyatları kapsamında ki hazırlık ve seçme kamplarını Manavgat ' da , Teknik sorumlumuz Doc. Dr. Ersan Tolukan yönetiminde yaptık. Hedefimiz her zamanki gibi ülkemizde gerçekleşecek kış olimpiyatlarında birinci olarak bayrağımızı dalgalandırarak, vatandaşım ile bu mutluluğu paylaşmak olacaktır.
 
Bilindiği üzere işitme Engelliler Futbol takımlarımız uluslar arası müsabaka hazırlıklarının bir kaçını mutlaka Manavgat ' da yaparak hazırlıyoruz. 

 Bizde Manavgat olarak , İşitme Engelliler Milli takımlarımızı en iyi şekilde ağırlayarak onlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bu kapsamda konaklamamızı yaptığımız Side Suqare Hotel sahibi sn. Ferhat Kılıç ve çalışanlarına, antreman imkanımızı sağlayan  İlçe spor Müdürümüz sn. Süleyman Karakaya ve çalışanlarına,  servis imkanını sağlayan Gökalp tur sahibi , sn. Gökalp Bahar' a ve çalışanlarına , ayrıca bize bu süreçte destek olan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.  İşitme Engelliler Federasyonu il temsilcisi olarakta, Federasyon Başkanımız sn. Kerim Vural ' ın teşekkür ve selamlarını iletiyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu