Manavgatta SÖZEN SAVAŞI BAŞLADI

CHP genel başkanı Özgür Özel tarafından Manavgat Belediye Başkanı Şükrü sözen'in aday olarak açıklanmasının ardından Manavgat'ta Sözen Savaşı denilebilecek atışmaların ilk fitili ateşlendi.

Özgür Özel, "Şükrü Başkan Manavgat'ı nasıl yönetiyorsa Türkiye'yi öyle yöneteceğiz." diyerek Manavgat Belediye Başkanını Türkiye'ye örnek göstermesi  hatta ülke yönetimine hizmet  hedefi göstermesi Manavgat'ta farklı yorumlamalara neden oldu.

Bazı partililerin Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e iltifat ve teşekkürler yağdırırken bazı partililer ise sosyal medyada eleştiri yağmuruna tuttu.

Türkiye'yi böyle yöneteceksek vay halimize, diyenlerden Şükrü başkan başımızdan ayrılma diyenlere kadar farklı uç noktalarda yorumlar olması  dikkat çekiyor.

Ayrıca Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı av. Ali Erol ve bazı aday adaylarının da sosyal medyada paylaştıkları videolarda 
#YönetilemeyenManavgat iddiası ve bunu destekleyecek videolar yayınlaması dikkat çekti.

Manavgat böyle yönetiliyor Türkiye Nasıl yönetilecek vurgulu bu videolara CHP kanadının ve Şükrü Sözen'in nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.

Olayın artık genel başkan nezdinde bile gündeme gelmesi ve genel siyaseti ilgilendiren bir söylemin de ortaya çıkması üzerine olayın Sözen Savaşları şeklinde olacağı yorumları yapılıyor. 

Asla partisi olmayan ve olmayacak olan www.Manavgat1.com olarak seçimden Manavgat ve insanlık için en faydalı olacak insanların aday olabilmesi ve en hayırlısının seçilmesini diliyoruz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu