Guddusi AYDIN Milli Takıma Davet Edildi

Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü ve İşitme Engelliler Futbol Milli Takım Tercümanı Guddusi AYDIN , Malezya ' da Gerçekleşecek olan işitme Engelliler Futbol Milli Takımına Antrenör olarak davet edildi.



Guddisi Aydın Kimdir? 

Kendi verdiği bilgilerle göre Guddisi Aydın' ı tanıyalım:
Milli takım serüveni 2012 yılında Dünya Şampiyonası ile başlayan Guddusi Aydın kısa bir aranın dışında 10 yıla yakın Milli takıma tercüman olarak hizmet etti.

 25 yıl' a yakın sürede, Antalya ve Manavgat işitme Engelliler Futbol takımında tercüman,  Koordinatörlük ve Antrenörlük yaptı. Bu süreçte işitme Engelliler Futbol Milli takımda bir Avrupa, iki defa dünya ve olimpiyat şampiyonluğunun yanı sıra birde U21 Avrupa Şampiyonluğu yaşadı. Geçen yıl Brezilya'da gerçekleşen olimpiyatda üçüncülük yaşadı. Eylül ay' ında Malezya ' da gerçekleşecek olan Dünya Şampiyonası hazırlık kampına Antrenör olarak davet edildi. 


 Afyonkarahisar ' da devam eden hazırlık kampında Antrenör olarak görev yapıyor.
Konu hakkında açıklama yapan, Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü ve işitme Engelliler Futbol Milli Takım Antrenörü Guddusi Aydın,  " Hayatımın büyük bir kısmı işitme Engelli özel insanlarımıza hizmet etmekle geçti. Onlara hizmetimizi , en iyi spor üzerinden yaptık, spor bizim için bir amaçtan çok araç oldu. Bütün hedeflerimize spor ile ulaştık. 

Spor faaliyetlerine Antalya işitme Engelliler Futbol takımında başlayıp, Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübünde devam ettirerek,  uzun yıllar hizmet verdim. Milli takımımıza sporcu gönderirken, kendimde branşım olan işaret dili tercümanı olarak görev aldım. Uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile kendimi geliştirip Futbol Antrenörü belgelerimide tamamladım. 



Uluslar arası başarılara birlikte imza attığım ,  Ali Metin hocam 2012 yılında beni tercüman olarak ekibine davet etmişti. Şimdi de , 11 yıl sonra bu sefer şahsımı Antrenör olarak Futbol Milli Takımımıza davet etti. 2012 yılında şampiyon olan Milli takımıma tercüman olarak başlayıp, 11 yıllık sürede , toplamda iki defa Avrupa, iki defa Dünya ve olimpiyat şampiyonluğunun yanı sıra geçen yıl Brezilya'da olimpiyat üçüncülüğü yaşadım. Bundan sonra ki hedefim tercüman olarak yaşadığım uluslar arası başarıları , Antrenör olarakta yaşamaktır. 

Şuana kadar yaşadığım başarılara katkı ve desteği olan başta eşim Hafize Aydın, İbrahim Aydın Abime, Aileme , işitme Engelliler Federasyonumuza, Manavgat  Kaymakamlığına, çevremdeki değerlerli insanlar ve Ali Metin hocama teşekkür ederim.  

Bundan  sonrada aynı şekilde işitme Engellil özel insanlarımıza , " HAYATI BİRLİKTE YAŞAMAK " adına hizmetlerimizi devam ettirerek , çevremizden aldığımız destek ile başarılarımıza devam edeceğime inanıyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu