MANAVGATLI ÖĞRENCİLERDEN TÜRKİYE BAŞARISI

Salgın nedeni ile uzaktan eğitim sürecinin zorlukları olsa da Sarılar İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hüseyin Kalkanlı süreci fırsata çevirdi. Öğrenciler binlerce soru çözerken, Antalya'da ilk 10 'da 8 öğrenci, Türkiye'de ilk 100 içerisinde 8 öğrenci ile dikkat çekiyor. 

Sarılar İlkokulu 2H Sınıfı öğretmeni Hüseyin Kalkanlı, salgın döneminde öğrencilerin teknolojik aletleri kullanma becersinin artmasını fırsata çevirdi. 

EBA üzerinden çalışmalar ve uzaktan eğitim araçları ile ders işlemenin yanı sıra ders.egitimhane.com sitesinden de öğrencilerin soru çözmesini sağlayan Kalkanlı, 8 öğrencisinin Antalya'da ilk 10'a Türkiye'de de ilk 100'e girmesini sağladı. 

TÜRKİYE'DE İLK YÜZ İÇİNDE 8 ÖĞRENCİ 

Antalya çapında ilk altı sırayı kapatan 2-H sınıfı öğrencileri ilk on içerisinde sekiz kişi ile yer alırlarken, Türkiye sıralamasınra ilk yüz içerisine 8 öğrenci girdi. Manavgat'tan böylesi bir başarı çıkması, öğrenci ve velileri gururlandırdı. 

Sınıf Öğretmeni Hüseyin Kalkanlı'nın sanki sınıf ortamındaymış gibi siteden öğrencilere sorular atadığını ve öğrencilerin soruları çözdükçe hem tekrar yaptıklarını hem de bilemedikleri konuları çözdükleri bilgisini aldık. Ayrıca sitede yanlış cevap verilen sorular öğrencinin karşısına tekrar çıkıyor. Yapay zeka temellli bu öğrenme öğrencilere kalıcı bir öğrenme imkanı sunuyor. Öğrencilerin soruları çözdükçe keyfli bir öğrenme fırsatı yakaladığı için öğretmenlerini yeni soru eklemesi için sürekli sıkıştırdıklarını ve günlük 500 adet ve üzeri soru çözen öğrencilerin de olduğunu öğrendik. 


EĞİTİMHANE DE TEBRİĞİ HAK EDİYOR

Bu sistemim altyapısını sağlayan www.Egitimhane.com sitesi de eğitime veridği ücretsiz destekten ötürü takdiri hak ediyor. Bir öğretmen olan Murat Tekin tarafından kurulan ve öğretmenlerin gönüllü destekleri ile öğrenci ve öğrtetmenlere hizmet vermekte olan egitimhane.com, ders.egitimhane.com sitesini geçtiğimiz aylarda hizmete sundu. 

Biz de bu zorlu süreçte öğrenci ve öğretmenlere bu fırsatı sunan eğitimhane sitesini, bu fırsatı kullanarak öğrencilerine etkin öğrenme fırsatı sunan Hüseyin Öğretmeni ve öğrencilerini tebrik ediyoruz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu