Mehmet Çilingiroğlu Nereli? Memleketi MANAVGATLI Sideli


Mehmet Çilingiroğlu Nereli Memleketi neresi

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu nereli memleketi neresi soruları merak edilirken ilginç bir tespit ortaya çıktı. Açıklamaları ilgi göründe Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Nereli? memleketi neresi en çok merak edilen sorulardan biri oldu. 

Korana sürecinde yaptığı açıklamalarla büyük beğeni toplayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu nereli memleketi neresi sorularına katıldığı yayında ailesinin Manavgat ta  olduğunu belirtti.  




Gurur duyalım Manavgat! Paylaşalım hemşehrimize sahip çıkalım! 

KORANANIN BİTİŞ TARİHİ NE ZAMAN? Sorusuna cevabı 

İlk olarak katıldığı yayınlarda korananın öyle 2 hafta kapanarak bitmeyeceğini en azından haziran aynın beklenmesi gerektiğini açıklayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Manavgatlı olduğunu açıkladığı yayında aşı bulunmadığı sürece tam normalleşmenin mümkün olmayacağını belirtti. 

MASKE TAKMAK ŞART! 
Başındna beri maske takılmasının şart olduğunu açıklayan Çilingiroğlu, hala maske şart demeyen yurtdışındaki otoriteleri eleştiriyor. 

PARTİZANLIĞA KARŞI! 
Partizanlığa karşı olduğuna dair açıklamalar yapan Manavgatlı Mehmet Çilingiroğlu, seçim zamanı oyunu ver. Ayrımcılık yapma, gibi ifadelerle ve Türk kültürünün güzellikleini anlatanaçıklamaları ve güzel üslubu ile dikkat çekiyor. 

ÜSLUBU İLE BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 
Manavgatlı kıymetli insanlarımızın arasında Amerika'da yaşayan ve kalp ile ilgili çok önemli alanlarda imzası olan Prof. Dr. Mehmet  Çilingiroğlu'nun ailesinin Manavgatlı olduğunu belirttiği açıklama Selman ASLAN tarafından tespit edilmiş ve www.manavgat1.com tarafından haberleştirilmiştir. 

Yayını izlemek için 

Tatil için ne yapmalıyız? Sorusuna Ben Türkiye'ye geleceğim. Sabah erkenden deniz keyfi yapacağım. Kimse yokken denize girmek mantıklı manasınada açıklamalar yaptı.
Ailemiz büyüktür Side ve Manavgat'ta dediği bölüm

Açıklamaların kaynağı: lkay Buharalı yayını.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu