Manavgat Belediyesi plajlarda sürekli temizlik yapacak

Manavgat Belediyesi, plajlarda her gün temizlik yapacak
Manavgat Belediyesi, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte plajlarda temizlik çalışması başlattı.
Plajları 24 saat temiz tutmak için ekip kurdukların ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sezonda yerli halk ve turistlerin denize rahat girmelerini sağlayacaklarını söyledi.
Plajlara kurdukları sahil temizleme timleriyle deniz kumuna atılan sigara izmariti, naylon poşet, kağıt, karton, pet ve cam şişeleri günlük temizlik yaptıklarını belirten Sözen, 5 kilometrelik halk plajında da temizlik çalışmalarının tamamladıklarını kaydetti.

Sözen, plaj temizleme ekiplerinin temizlik çalışması yanında halka çevre duyarlılığı konusunda bilgilendirme yaptığını dile getirdi.

Dünya turizminde marka olmuş ve plajlarının çoğu Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı (FEE) tarafından mavi bayrak ödüllü şehrin kıyı temizliğine özel önem verdiklerini anlatan Sözen, turistlerin denize rahat bir şekilde girmesi için sahil bandında bazı yerlerde kum elemesi yaptıklarını açıkladı.

Sözen, "Turizm sezonun başlamasıyla birlikte plajlarımızda günü birlik temizlik yapacağız. Kumsalda bir tek sigara izmariti dahi olmaması için temizlik çalışanlarımız gece gündüz gayret gösteriyor. Yaptığımız çalışmayla yerli ve yabancı misafirlerimizin plajlarımızdan en sağlıklı şekilde yararlanmasını sağlamak istiyoruz." diye konuştu.


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. HELAL SANA BAŞKAN.AMA SADECE SAHİLİ TEMİZLEMEKLE OLMAZ KENT İÇİNDEKİ TEMİZLİKTE ÖNEMLİ.HAVALAR ISINIYOR VE BEN HALA SİVRİSİNEK İLAÇLAMASI GÖRMEDİM VE DUYMADIM.ALLAH SANA KOLAYLIK VERSİN..SEVGİLER..

    YanıtlaSil

* Yorumunuzu yazabilirsiniz!
Editör tarafından onaylanarak yayınlanacaktır.

Close Menu