Manavgat Belediye Başkani Şükrü Sözen Manavgat'ı Yönetirken Kadınların Görüşünü ön planda tutacağım

Başkan Sözen: Yapacağım hizmetlerde kadınların görüşlerini ön planda tutacağım
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçede yapacağı yatırım ve hizmetlerde kadınların fikir, görüş ve önerilerini ön planda tutacağını söyledi.
Seçim süresince en büyük desteği kadınlardan gördüğünü belirten Sözen, seçimi kazanmasında bayanların azimli ve özverili çalışmasına borçlu olduğunu ifade etti.
CHP İlçe Başkanı Abbas Tarakçı, Kadın Kolları Başkanı Emine Şahin ve parti üyesi Nimet Sırcan 29 Mart yerel seçimlerinde partilerinin Manavgat Belediyesi'ni kazanmasında emeği geçen kadınlara teşekkür etmek için Titreyengöl Kaktüs Bar'da yemekli eğlence programı düzenledi.

Yemeğe eşi Hatice Sözen ile katılan Şükrü Sözen, seçimde karşılıksız, özverili, dur durak bilmeksizin azimle çalışma yapan emekli öğretmen Memnune Böke'te 'minnet ve teşekkür' plaketi takdim etti.

Sözen, Memnune Böke'nin elini öperek, "Öğretmenimizin gayretli seçim çalışması beni duygulandırdı. Memnune öğretmenimiz yağmur demeden çamur demeden ev ev dolaşarak partim ve şahsım adına oy istedi. Memnune öğretmenimizin başarılı seçim çalışması partimizi de memnun etti. Onun seçim çalışmalarındaki çalışmaları bize azim ve moral desteği verdi. Kendisini çok seviyoruz. Bütün kadınlar baş tacımız." diye konuştu.

Sözen, Manavgat'ın modern ve yaşanabilir kent görünüme kavuşması için kadınların fikir, öneri ve görüş desteğine her zaman ihtiyaçlarının olduğunu kaydetti.




Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu