Alanya Trafik Kazasinda Takla atan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu

Direksiyon başında yemek yerken takla atan sürücü, kazadan burnu kanamadan kurtuldu.

Alanya ilçesinde seyir halindeyken yemek yiyen otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybedince kaza yaptı. Aracıyla defalarca takla atan sürücü kazadan burnu bile kanadan kurtuldu. Sürücünün kaza sonrası araçtan çıkarak hiç bir şey olmamış gibi yemeğine devam etmesi şaşırttı.

Edinilen bilgilere göre, olay Alanya'ya bağlı Mahmutlar beldesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Alanya'daki işyerinden 07 NH 973 plakalı otomobiliyle Demirtaş beldesindeki evine giden Süleyman Atılgan (38), Mahmutlar beldesi yakınlarında karşısına çıkan bir aracı sollamaya çalıştı. Hızlı olduğu için duramayan otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmaya başladı. Defalarca takla atan araç, sahile uçtuktan sonra durabildi. Yara almadan araçtan çıkan sürücü Atılgan, hiçbir şey olmamış gibi gülerek yemeğini yemeye devam etti. Kullanılamaz hale gelen araç, olay yerine çağrılan çekiciyle sanayiye götürüldü.

Kazadan, vücudunda çizik oluşmadan kurtulan sürücü Süleyman Atılgan, kazadan yara almadan kurtulduğu için kendisini şanslı hissettiğini söyledi. Bir anda önüne araç çıkınca direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ifade eden Atılgan, "Çok acıkmıştım. Yolda lokantadan dürüm yaptırdım. Araç sürerken yemeği yemeye çalışıyordum. Böyle bir kaza yaşadım. Burnum bile kanamadığı için mutluyum." dedi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu