Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen Kimdir? Özgeçmişi

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen seçildi.
Seçim çalışmaları sırasında her belediye başkan adayı kendisini tanıtmaya çalıştı. Bunun için her türlü çalışmayı yaptı. Ancak seçim sonucunda ipi göğüsleyen aday artık başkan. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen oldu.

ŞÜKRÜ SÖZEN KİMDİR? diye merak edenler için ŞÜKRÜ SÖZEN ÖZGEÇMİŞİ burada...
Manavgat1.com olarak yerel seçimde göreve gelen tüm belediye başkanları ve diğer siyasetçilermizi tebrik ediyor. Manavgat ve yöremize hayırlı olmasını diliyoruz. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kimdir derseniz işte özgeçmişi:

İşte kişisel internet sayfasındaki anlatım ile ŞÜKRÜ SÖZEN ÖZGEÇMİŞİ ŞÜKRÜ SÖZEN KİMDİR

1964 yılında Manavgat'ta doğdum. İlk eğitimimi Manavgat Çağlayan İlköğretim Okulu'nda, orta ve lise eğitimimi 1975 ' 1981 yılları arasında İzmir Özel Fatih Koleji'nde tamamladım.

Vatani görevimi 1984 yılında İzmit Gölcük'te bitirdikten sonra ticaret hayatına atıldım. Kurmuş olduğumuz aile şirketi bünyesinde uzun yıllar otel işletmeciliği kuyumculuk, otomotiv sektörü ve inşaat işleriyle iştigal ettim. Manavgat'ta çeşitli yardım derneklerinde faaliyetlerde bulundum.

Mensubu olmaktan gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi bünyesinde gençlik kolları, çeşitli komisyonlar ve İlçe Örgütü'nün Yönetim kadrosunda aktif görevlerde bulundum.

Dededen toruna bütün aile çevrem Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sosyal Demokrat anlayışının tüm özelliklerini taşımaktadır. Sorumluluk ve görev alma bilinciyle dedem Şükrü Sözen 17 yıl, babam İbrahim Sırrı Sözen 10 yıl süreyle bu onurlu görevi üstlenerek başarıyla tamamlamışlardır.

Ailemden bana geçmiş olan sosyal demokrasi bilinciyle, gerek Manavgat için çalışmak, gerekse Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki çalışmalarımı devam ettirmek amacıyla 2004 yılında Belediye Başkan Aday Adayı oldum, 2009 seçimlerinde partimin onay ve desteğiyle, yeniden bu onurlu görev için Manavgat'ta Belediye Başkan adayıyım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Manavgat Belediye başkanı kim seçildi? Manavgat Belediye Başkanı kimdir? Şükrü Sözen kimdir? Şükrü Sözen'in Özgeçmişi derseniz sanırım bu yazı ilginizi çekebilir.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. sayın başkanım hayırlı olsun inşallah manavgatımız için güzel şeyler yapabilirsin iyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  2. İlk defa bu yıl güzel manavgatı ziyaret etme şansını yakaladım, caddelerde araçların park etmemesi trafiği oldukça rahatlatmış ancak park sıkıntısıda mevcut bir tane otopark bulamadım aracımı park etip gezmek için.Ara sokağa bıraktım zabıta park yasağı cezasını aracıma bırakıp gitmiş.Moraller sıfıra düştü manavgatı terk ettim.Boğazkentten o kadar kilometre yol yaptık birde ceza yedik karar aldım artık manavgata gitmeyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. Sayin başkanım sizinle birebir görüşmek için 4 gündür uğraşıyorum ama ulaşamıyorum ve burdan yazmayı tercih ettim manavgat kizilot adora butik otelde 13 8 2017 konaklama için ailemle tatile gittik tatlim izin 3 günü çalışanları ve sahipleri tarafindandan darp edilerek yaka paça dışarıya atıldık ve Jandarma geldi bizi oradan aldı konuyu size daha detaylı anlatmak da isterim kısa geçiyorum turizim bak kayıtlı olmadığını ruhsat size bağlı olduğunu öğrendim ve arama ve şikayetlerinin hiç bir şekilde sonuçlanması biz bir aile olarak zor durumda bırakıldı başka ailelerde bu sıkıntıyı yaşaması istiyorum ilgilerinizi arz ederim saygilar iyi aksamlar

    YanıtlaSil

* Yorumunuzu yazabilirsiniz!
Editör tarafından onaylanarak yayınlanacaktır.

Close Menu