HAVVA TAŞBAŞ'A MATSODAN ÖDÜL


Havva Taşbaş'a MATSOdan Ödül 
Kadın girişimci Havva Taşbaş'a ATSOnun adından bir ödül de MATSOdan geldi.

Haseki Zeytin Salamura Fabrikası ile bölgemizde ilk ve tek zeytin salamura fabrikasını kurarak girişimci kadınlar yarışmasında birinci olan Havva Taşbaş'a MATSO Salonundak toplantının ardından düzenlenen törenle ödül takdim edildi. 

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgatlı girişimci kadın olarak örnek olan Havva Taşbaş Antalya'da ATSO tarafından kadın girişimci olarak ödül almasından ötürü büyük mutluluk duyduk, dedi. Haseki Zeytin olarak Manavgat'ın zeytininin bölgemize, Türkiye'ye ve hatta inşallah tüm Dünya'ya satmasından oda olarak büyük gurur duyarız dedi. 


Birinciliği ALANYA'dan MANAVGAT'a Getirdim 
Havva taşbaş, geçen yıl kadın girişimci yarışması birincisi Alanyalıydı bu yıl birinciliği Manavgat'a getirdim, dedi. Haseki Zeytin Salamura Fabrikası ile bölgemizin zeytinine hak ettiği değeri vermeyi hedeflediklerini belirten Havva Taşbaş, "Elli altı köyümüzün zeytinini aldık. İşledik. Doğal yöntemlerle modern tesisimizde satışa hazır hale getirdik. Teyzelerimiz kapımıza kadar geldin zeytinimizi aldın. Allah razı olsun birinden bin kazanasın dediler bu bana büyük güç verdi. Bölgemizin zeytinini Türkiye'ye ve Dünya'ya kadar satma arzusundayız. Şimdi yerel marketlerde satışa başladık. Manavgat'tan Havva Hanım zeytini varken biz başka zeytin mi alacağız diyerek destek olan tüm Manavgat halkına teşekkür ediyorum, dedi. 

Daha sonra MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ve divan üyeleri tarafından Havva Taşbaş'a ödülü verildi.   ,

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu