Manavgat Kermes Son Gün Şelale Öğrenci Yurdu Bahçesinde


Şelale Yurdundaki Kermes Büyük ilgi ile devam ediyor 


KERMESTE BUGÜN SON GÜN! 

Sabah erken saatlerden itibaren kahvaltı tabağı sadece 5 tl. Adana kebap büyük ilgi görüyor dürüm 5 tl.
Manavgat bölgesinde öğrenciler için faaliyet gösteren ve 6 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan öğrenci yurtları düzenlediği kermes büyük ilgi görüyor. El emeği göz nuru pek çok elişi ürünler, gıda ve giyecek gibi pek çok türden ürünün satışa sunulduğu kermesin tüm gelirinin öğrenciler yararına kullanacağı bildirildi.
Hayırseverlerin katkıları ile Manavgat öğrenci yurtlarında kalan öğrencilerin yararına düzenlenen kermes tüm Manavgat'tan büyük ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelir öğrencilerin barındırılması ve okutulmasında kullanılacak olması Manavgat halkının kermese ilgisini artırıyor. Ancak kemes sahasının büyüklüğü tüm misafirlerin rahatça gezmesini imkan sağlıyor. Kadın erkek çocuk pek her kesimden pek çok ziyaretçinin ziyaret ettiği kermes, Manavgat ve çevresinden gelen ziyaretçilerden tam not aldı. 

ZENGİN ÇEŞİT SEÇENEĞİ VAR
Kermeste adana kebaptan et dönere, balıktan tavuk dönere, tatlıdan süt mısıra, yazmadan el işi yatak örtüsü pike takımlarına, tatlı çeşitlerinden kıyfete kadar çok zengin bir ürün çeşidi satışa sunuluyor. Hakiki kardan yapılan karlama ve Beşkonak dağlarından gelen doğal çay çeşitleri ile doğal manav reyonu da ilgi topluyor. Çocukların da unutulmadığı kermes sahasında miniklerin eğlenebileceği bir balon oyun sahası da hizmet veriyor. 

IRMAK KENARINDA YEMEK KEYFİ
Manavgat ırmağına sıfır bahçesi, ağaç ve çimlerle düzenlemiş bahçesi ile aileler için de güzel bir yemek ortamı oluşturuyor. 

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Beklediklerinden bir hayli fazla ilgi ile karşılaştıklarını belirten Şelale Öğrenci Yurdu Müdürü Mehmet Cirman, bu kermesi her yıl geleneksel hale getirip her sene daha fazla öğrencimize yardımda bulunacağız. Buradaki gelirin tamamını onlar için. Bütün hayır sever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz diyerek bütün Manavgat’ı kermeslerine davet etti. Manavgat Küçük Şelale Yol kavşağıda yer alan Manavgat Şelale Öğrenci Yurdu bahçesinde düzenlenen kermes 6 Haziran Pazar gününe kadar her gün saat 23:00'e kadar devam edecek. "

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu