Şamil Saat Terra City AVM Şubesi Açıldı

Manavgat'ın markası Şamil Saat Terra City mağazasını muhteşem bir açılışla hizmete açtı. 



Manavgatlı iş insanı Ahmet Türkoğlu tarafından kurulan Manavagat'ın markası Şamil Saat, Antalya’nın en havalı AVMsi olarak adlandırılan Terra City’de 9. Mağazasını açtı.

samil_saat_ahmet_turkoglu

Şamil Saat ; Manavgat Çarşı Mağaza, Novamall, 5M Migros, Markantalya Isparta Iyaşpark AVM mağazalarına Antalya Terra City mağazasını da eklemiş oldu. Laura, Deepo ve Manavgat City mağazalarını yakın zamanda kapatmış olan Şamil Saat internet üzerinden de tüm Türkiye'ye saat satış hizmeti veriyor. 

Orijinal saatler bayii ve  saat malzemeleri ve tamiri olarak yıllardır binlerce memnun müşteriye hizmet verdiklerini belirten Şamil Saat işletmecisi Ahmet Türkoğlu, mağazalarımızda Swatch, Seiko, Tissot, Longines, Rado, Maurice Lacroix, İnvicta, Versace, Casio, Hamilton, Emperio Armani, GC, CK, Gant, Romanson, Citizen, Quantum, Claude Bernard, Lacoste, Tommy Hilfiger, Michael M.Kors, Wainer, Orient, Guess, Skagen, Hislon, For Motion, Fossil, Polo Club, Welder, Diesel, Slazenger, Wesse, G-Shock, Upi Watch, Pacmarine gibi tanınmış ve garantili markalarla hizmet veriyoruz, dedi. 









Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu