Ulualan imza Kampanyasına iLGiNÇ DESTEK


Manavgat gündemindeki ULUALAN ÖLÜ ALAN OLMASIN Golf otel yapılmasın imza kampanyasına ilginç bir destek görüntüsü kaydedildi. 

Manavgat sokaklarında alkol alarak, sokakta ihtiyaç gidererek tepkilere de neden olan Kiraz İsmail'in imza kampanyası çadırı önüne geldiği görüntüler haberimizde. 

 Çorapları içinden kimlik kartını bulup görevlilere veren Kiraz İsmail isimli sokakta yaşayan vatandaş, bilgilerini görevliler doldurunca imzasını atıp gitti.

 

Kiraz İsmail adıyla tanınan Manavgat sokakalarında yaşayan, alkol bağımlısı olduğu belirtilen vatandaş imza standına gelip imza kampanyasına katıldı. - Golf Otel, - Yat ve Çekek yeri, - Tarım arazisi her ne şekilde kullanılmasınıı düşünürseniz düşünün ama bir şekilde karara etkiniz olmalı, diye düşündüren olayı görüntüleme fırsatı yakaladım. Anlık gelişen, videodan kaynaklanan heyecanlanma vb ile kelimelerde ve ifadelerde tam kastettiklerimi ifade edememiş olabilirim. Affınıza sığınarak, ilginize sunuyorum. TEMEL İFADEM, Manavgat'ın sokağında yatan, hatta bazen Manavgat caddelerini hela olarak kullanan bir vatandaş konu ile ilgili fikrini ortaya koyuyorsa, -hangi fikirde olursak olalım- bizler de görüşümüzü yansıtalım. Manavgat Golf Otel yapılmasına karşı gelerek "Uluaalan Ölü Alan Olmasın" isimli bir imza kampanyası başlattı. Manavgat Belediyesi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, MASİAD ve pek çok sivil toplum kuruluşunun yanısıra siyasi partilerin de desteklediği bir iptal kampanya yürütülüyor.
haber: www.manavgat1.com 

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu