GÖNÜL GÖZÜ İLE GÖRENLER MANAVGAT DEVLET HASTANESİNDE ZİYARETTE



Manavgat Görme Engelliler

Manavgat'da yaşayan işitme Engelli ve Görme Engelli vatandaşlar Görme Engelliler Haftası nedeni ile bir araya gelerek , Manavgat Devlet Hastanesi santralinde yeni göreve başlayan görme Engelli Eray Bolat'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. 


Guddusi Aydın

ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORLAR

Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın 'ın katıldığı ziyarette, ev sahipliği yapan , Başhekim Dr. Mehmet Çınar memnuniyetini şöyle ifade ederek şöyle konuştu:

Böyle özel bir haftada Görme ve işitme Engelli özel insanlarımızı Hastanemizde misafir etmek bizi çok mutlu etti. Hastanemiz santralinde yeni çalışmaya başlayan , Hayırlı olsun ziyaretine geldiğiniz Eray Bolat ile birlikte görme engelli olan Fuat Yücel ve Rahmi Kök hastanemiz santralinde özverili ve verimli bir sekilde çalışmaktadırlar.

ALGILARI  ÇOK KUVVETLİ VE ÇOK DUYARLI DAVRANIYORLAR

Diğer engellilerimiz yanı sıra, işitme Engelli Turgut Harun Avcıda bizimle çalışmaktadır. Aynı zamanda Hastanemize gelen işitme Engelli vatandaşlarımıza rehberlik hizmeti vermektedir. Yönetim olarak kurumumuzda çalışan Engelli özel insanlarımızın çalışmasından çok memnunuz. Hisleri ve algıları çok kuvvetli , bir taraftan eksikleri var gibi görünse de diger taraftan çok duyarlı olduklarını çalışmalarında görüyoruz. Bu durum ne kadar verimli olduklarını gösteriyor.

DEVLETİMİZ İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Devletimiz özel insanlarımiza kurumlarımizda iş imkanı sağlayıp , hayatı birlikte yaşama imkanı sunarak ne kadar faydalı olabileceklerini gösterip mutlu olmalarını sağlamıştır. Bizlerde onlarla bir arada olmanın , beraber hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz. "

Manaavgat Devlet Hastanesi

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu