Fatih HACIABBASOĞLU Vefat Etti

Manavgat'ın sevilen ve tanınan işadamlarından Desen Üniforma sahibi BaggiMen ortağı Fatih Hacıabbasoğlu vefat etti.



Manavgat'ı yasa boğan vefat haberinin ardından Fatih Hacıabbasoğlu'nun cenazesi Alanya Gürses Camiinde kılınan cenaze namazını müteakip, Alanya Bektaş Mezarlığında ebediyete uğurlandı.

Geçirdiği Beyin kanamasının ardından bir süredir Tıp Fakültesinde tedavi görmekte olan Fatih Hacıabbasoğlu'nuın vefat haberi büyük üzüntü ile karşılanırken, sosyal medyada paylaşımlar Fatih Hacıabbasoğlu fotoğrafları ve hakkında yapılan güzel yorum ve dualarla doldu.

Deyim yerindeyse Manavgat'ın sosyal medyası Fatih Hacıaabasoğlu'ndan razı olanların hayır dualarıyla donandı. Her kesimden insanın güzel temennilerle andığı ve razı olduğunu gösterdiği Fatih Hacıaabbasoğlu dostumuzdan Rabbimizin (CC) de razı olmasını diliyoruz. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Rabbimiz taksiratını affetsin inş.

Merhum Desen Gömlekçi Halil Hacıabbasoğlu'nun oğlu olan Fatih Hacıaabbasoğlu, MASİAD Yönetim Kurulu Üyesi  ve Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yapıyordu.

BİR ANI: 
İstanbul'a ziyarete gittiğini duyunca kendisine Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)'e hürmet ifade eden kasidesi ile meşhur Şair Nabi'nin Karacaahmet Mezarlığındaki kabrini tarif etmiştik de heyecanlanarak, teşekkür ederek mutlaka gideceğini ifade etmişti. 

Rasulullah'ı (sav) seveni bile bu kadar seven Fatih Kulunu, Rasülullah'ın şefaatine nail eyleyivermeni, O'na komşu eyleyvermeni dileriz Allah'ım! (cc).

RUHUNA FATİHA

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu