Manavgat Üniversitesi Kuruldu gibi


Manavgat halkının yıllardır hayali olan Manavgat Üniversitesi kuruldu gibi. 


 Manavgat Belediye Eski başkanı Zeynel Şenol döneminde yapımına başlanan Manavgat Belediyesi Hastanesi inşaatı Manavgat Üniversitesi için altyapı oluşturması gayesi ile fakülte inşaatına çevrildi.
 İsmi açıklanmayan bir hayırsever tarafından yapımı tamamlanacak olan inşaat ile ilgili olarak MASİAD Başkanı Mücahit Tatar'ın bir sosyal medya sitesindeki paylaşımı şöyle: > Devamı için TIKLAYINIZ



 Manavgat Üniversitesi hedefimizin yolunda en önemli yatırım olacak olan atıl vaziyetteki inşaatın Fakülteler binasına dönüştürülmesi konusunda Manavgat Yüksek Öğretim Vakfı MAYÖV, Manavgat Sanayici ve İş İnsanları Derneği Masiad olarak Akdeniz Üniversitesi ile protokol imzaladık. Projenin tamamını karşılamayı taahhüt eden hayırseverimizin desteğiyle en kısa zamanda faaliyete geçirmeye çalışacağız.

Hayırseverin Manavgat’ımıza katkısına vesile olan değerli hemşerim, Saygıdeğer Dr. Yusuf Aydin Beyefendiye sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bu sürece kadar bizleri yalnız bırakmayan gerek idari, gerek maddi destek,gerekse hayır duaları ile yanımızda olan herkese sonsuz teşekkürler. Bu yolda hep bir söylem ile ilerledik, “Allah Büyüktür”. Başaracağız ve Manavgat Üniversitesini kuracağız. Allah Yardımcımız Olsun. Girişimimiz Manavgat’ımıza hayırlı olsun.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu