HAVVA TAŞBAŞ'A ATSODAN ÖDÜL


Havva Taşbaş Birinci Oldu 

 Manavgat'ın girişimci iş kadınlarından Havva Taşbaş kadın girişimci yarışmasında birinci olarak Manavgat'ın göğsünü bir kez daha kabarttı. 

 Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen kadın girişimciler yarışmasında kurduğu Haseki Zeytin Salamura Fabrikasıyla katılan Havva Taşbaş doğal zeytin üretimi kategorisi ile kadın girişimci yarışması birincisi oldu. Daha önce Havva Özel Temizlik şirketi ile Manavgat'ta ilk temizlik firmasını kuran Havva Taşbaş, bu alandaki hizmetlerine 20 yıldır devam ediyor. Doğal beslenmenin ve insan sağlığına dost ürünlerin her geçen gün daha da büyük bir öneme sahip olduğunun farkedilmekte olduğunu kaydeden Havva Taşbaş, Manavgat ve Antalya yöresinde ilk ve tek olan Haseki Zeytin aynı salamura fabrikasında çok modern bir tesis kurduk. Ancak üretim içim annelerimizin ninelerimizin kullandığı doğal yöntemleri kimyasal madde kullanmadan uyguluyoruz, dedi. 


 MANAVGAT'IN ADINI DUYURMAKTAN GURUR DUYDUM 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen Kadın Girişimciler Yarışmasında birinci olarak Manavgatımızın adını bir kez daha duyurmaktan büyük onur duydum diyen Havva Taşbaş, sözlerini şöyle sürdürdü: Manavgatımızın Antalyamızın Tavşanyüreği zeytinini tüm Türkiye'ye duyurmak istiyorum. Doğal yöntemlerle ürettiğimiz zeytinlerde kimyasal kokusu yok. Lezzeti çok beğeniliyor. Turizm tesislerimizde ve marketlerde yaptırdığımız tadımlarda büyük beğeni alıyoruz. Para her zaman kazanılabilir. Teknoloji sürekli gelişiyor. Ancak sağlıklı ürünler, doğal besinler tam tersi oranda azalıyor. Kızılderililerin söylediği gibi; son balık öldüğünde son ağaç kuruduğunda paranın yenilemeyecek bir şey olduğunu öğrendiğimizde çok geç kalmış olacağız. Bu amaçla doğal beslenmeye daha çok dikkat çekilmesi gerektiğini düşünüyorum. 

 MANAVGAT ZEYTİNİ MARKETTE 
Şu anda Akdeniz Tahtakale market başta olmak üzere yerel marketlerde de Manavgat halkının beğenisine sunduğumuz ürünlerimizi yakında ülkemizin toptan ve perakende zincir marketlerini raflarında görebilmek için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Manavgat'ın markasını bölgemizin zeytininin hak ettiği yere ulaşmasında katkı sağlamak istiyorum. Zeytin üretiminden yola çıkarak Haseki markası ile gıda ve doğal kişisel bakım ürünleri ile büyümeyi hedefliyoruz. Manavgat halkının Haseki Zeytine gösterdiği ilgi ve göstereceği desteğe de teşekkür ediyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu