Mehmet Özdilek: Oyuncularım adam gibi adam dedi

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Oyuncularımı sezon boyunca verdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum. Benim oyuncularım adam gibi adam. Oyuncularımın analarının ak sütü gibi her şeyi hak ettiklerine inanıyorum." dedi.
Ligde kalma mücadelesini son maça bırakan Kırmızı-Beyazlı ekibin patronu Mehmet Özdilek, maç sonrasında karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: "Bizim için çok önemli bir müsabakaydı. Her şey kendi elimizdeydi. Kazandığımız takdirde diğer taraflar bizi ilgilendirmiyordu. Maalesef ki golü erken bulamadık. Ama ikinci yarı oyuncularımın performansının düşmeyeceğini ve golü bulacaklarını biliyordum. 72. dakikada bulduğumuz golle ligde kaldık."

Bir yılın emeğinin neticesini aldıklarını söyleyen Özdilek, "Ben geldiğimde 8 haftada sadece 2 puan alan bir Antalyaspor vardı. Bugün 40 puanla ligi 12'nci sırada tamamladık. Zor bir süreçten geçtik. İnsanlara oyuncularım duruşlarıyla şahsiyetleriyle bir örnek oldu. O kadar sıkıntılara rağmen hiçbir yerde çıkıp yorum yapmadılar. Ortaya sadece 34 hafta sonunda bir hedef koydular ve bu hedefe ulaştılar. Oyuncularım analarının aksütü gibi her şeyi hak ettiklerine inanıyorum." diye konuştu.

"Bu sene yaşadığımız sıkıntıları gelecek yıl yaşayacak durumda değiliz." şeklinde konuşan Antalyaspor'un patronu Mehmet Özdilek, "Antalyaspor'un iyi yerlerde olması için herkes bir şeylerin altına elini koyması gerekiyor. Amacımız Antalya'yı daha iyi yerlere taşıyabilmek. Oyuncular için tek kelime var adam gibi adamlar. Asıl iş bundan sonra başlıyor." şeklinde konuştu.

Ligde düşme korkusu yaşamayan ve rahat bir deplasmana gelen Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, maç sonrası şu açıklamaları yaptı: "Antalyaspor takımı kendi saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanıp galip geldiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Sezon başında Antalyaspor'dan ayrıldım. Bu takımı Bank Asya Liginden alıp Süper Lig'e çıkardığım takım arkadaşlarım maç öncesi geldiler elimi öptüler sarıldık hasret giderdik. Bu durumlar insanı duygulandırıyor. İyi bir maç oynadık ama kaybettik. Antalyaspor'u tebrik ediyorum."

"TÜRKİYE'DE KULÜPLER İYİ YÖNELTİLMİYOR"
Maç sonrası basın toplantısında Türkiye'deki kulüp yöneticileri bizleri iyi yönetmiyor diyen Karaman, "Türkiye'de birçok kulüp ekonomik çıkmaz içerisinde. Oyuncuların sıkıntıları olduğu sürece oyuncular kendini ne mutlu edebilir nede performans verebilir. Bu çark hep böyle devam ediyor. Avrupa kulüpleri ile bizim kulüpleri bir karşılaştırın. Hiçbir yönetici ya da başkan gidip Bakanlardan para talep etmiyor." diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu