Çorabatur Rusları Memnun etmek için gayret ediyoruz

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatur Antalya'nın sadece turistlerin değil yerleşmek ve yatırım yapmak isteyenlerin de gözdesi olduğunu vurguladı.
2002 yılında Antalya'yı ziyaret eden Rusların tüm turistler arasındaki oranının yüzde 11'den bugün yüzde 25'e çıktığını anlatan Çorabatur, "Antalya'ya gelen her 4 turistten biri Rusya'dan geliyor. Bu başarıda tur operatörlerinin ve basın mensuplarının katkıları var. Biz de Rusya'dan gelen turistlerin memnun ayrılması için gayret gösteriyoruz." diye konuştu.
Çorabatur, müzik, edebiyat, siyaset tarihine deha isimler kazandıran bir ülke olan Rusya ile komşu olmaktan ve Rus turistlerin tercihlerinde Antalya'yı birinci sıraya yerleştirmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. abiciim ne biçim bi site diecem dilim varmıyor ya varya milleti kandırmayı çok seviyorsunuz hediye dediniz söle dediniz böle dediniz hani biz bişey göremedik ayıp denen bişey var ama demi bi bizde bir sürü arkadaş bu sitede üyeliğimiz vardı bi işe yaaramıyormu

    YanıtlaSil
  2. MERHABA onlyywenom
    Sitemiz 1 Mayıs 2009 tarihine kadar üye olanlara heidyesini verecektir.
    Ancak çekiliş için bazı üyelerimizin onaylamadığı kısım vardır. Bunların onayı beklenmektedir. Sponsorlarımızdan gelmeyen hediyeler beklenmektedir. Gecşkme doğrudur ama hak kaybı söz konusu değildir.
    Haziran ayı için de sürpriz hediyelerimiz olacaktır. Bizi izlemeye devam ediniz. :)
    Mayıs'a kadar olan çekliş sonuçları çok yakında Manavgat1.com da...

    YanıtlaSil

* Yorumunuzu yazabilirsiniz!
Editör tarafından onaylanarak yayınlanacaktır.

Close Menu