Antalyaspor Fenarbahçe Maç Sonucu Kazanan Antalya olacak!

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: "Fenerbahçe maçını kazanacağız kimsenin şüphesi olmasın"
Düşme korkusunu ensesinde hisseden Antalyaspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, tüm kredilerinin tükettiklerini, bu hafta kendi sahalarından oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasında mutlak 3 puan almak istediklerini söyledi. Özdilek, "Fenerbahçe maçını kazanacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.
Geçen hafta Eskişehirspor deplasmanda aldığı mağlubiyet ile kendisini ateş hattına atan Antalyaspor'da bu hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi soruları cevaplayan Kırmızı - Beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek, durum değerlendirmesi yaptı. Son 3 maç öncesine kadar belli oranda kredilerinin bulunduğunu, ancak bunun olumlu kullanmayıp tehlike bölgesine geldiklerini ifade eden Özdilek, "İstediğimiz neticeleri alamadık ve kredimiz kalmadı. Bu sebepten dolayı Fenerbahçe maçı bizim için çok önem taşıyor. Tek bir hedefimiz var; o da 3 puan. Fikstüre göre, en avantajlı takım biz görünsek de çok önemli maçlar oynayacağız. Antalyaspor tüm maçlara tek tek bakacaktır. Fenerbahçe maçında sahadan galibiyetle ayrılacağız. Kimsenin bundan şüphesi olmasın." diye konuştu.

Basın mensuplarının Fenerbahçe'nin hafta içi kupa maçı olduğunu hatırlatması üzerine Özdilek, şunları söyledi:

"Fenerbahçe her zaman Fenerbahçedir. Hafta arası çok önemli bir müsabaka oynanacak. Biz ne olursa olsun maçımıza çok ciddi bakıp, Fenerbahçe'den 3 puan alacağız."

Antalyaspor'un tecrübeli futbolcu Şenol Can da antrenman öncesi yaptığı açıklamada, "Seyircimizle birlikte Fenerbahçe maçını ne yapıp ne edip almamız lazım. Kalan 2 maçta da 4 puan alırsak kurtulacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı. Kırmızı - Beyazlıların kaptanı Uğur Kavuk ise, içerde oynayacakları maçları alarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini, Fenerbahçe maçında galip gelmek için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Fenerbahçe mesaisine başlayan Antalyaspor, orta sahada teknik direktörün kısa bir toplantısının ardından düz koşu yaparak idmana başladı. Isınma hareketlerinin ardından hocaları ile birlikte takım çift kale maç yaptı. Daha sonra da şut çalışması yaparak Kırmızı - Beyazlı ekip idmanı tamamladı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu