Menderes Türel bakan olacak mı? Kabine değişikliğinde antalya Bakan kazanır mı?

Menderes Türel: Bakanlık beklentim yok
Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel, bakan yapılacağı iddialarıyla ilgili, "Böyle bir beklentim yok. Bu konu tamamen Başbakan'ımızın takdiri olan bir şey. Sivil bir vatandaş olarak kentime hizmet etmenin çalışmalarını yapıyorum." dedi.

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel'i makamında ziyaret eden Türel, görev yaptığı süre boyunca Vali Yüksel ile uyumlu bir çalışma süreci yaşadıklarını ifade ederek desteğinden dolayı teşekkür etti.

Vali Alaaddin Yüksel de Türel ile birlikte başarılı bir çok çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek hizmetlerinin anısına bir plaket sundu.

Valilik ziyareti çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Menderes Türel, son günlerde medyada yer alan Kültür ve Turizm Bakanı yapılacağına ilişkin soruları cevaplandırdı.

Türel, böyle bir beklenti içerisinde olmadığını vurgulayarak, "Bu konu tamamen sayın Başbakan'ımızın takdiri olan bir şeydi. Gerek ATSO gerekse belediye başkanlığım süresince Antalya'nın bir evladı olarak ülkeme ve kentime en iyi hizmeti vermenin çabası içerisinde oldum. Şimdi de vatandaş olarak, sivil Türel olarak yüne kentime en iyi hizmetleri vermenin plan ve programlarını yapıyorum." diye konuştu.

Türel, konuyu Başbakan ile görüşüp görüşmediğine ilişkin soruya, "Kesinlik aramızda böyle bir konuşma geçmedi." cevabını verdi

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu