Manavgat Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Osman Duran Herkesi Kuçaklayacağız

ADD Manavgat Şube Başkanı Duran: Söylem ve eylemlerimizle toplumun her kesimi kucaklayacağız, dedi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manavgat Şube Başkanlığı'na emekli ziraat teknisyeni Osman Duran seçildi.

Manavgat Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Osman Duran göreve başladı.
Görevi Oktay Sevinç'ten devralan Osman Duran, ADD'nin partiler üstü bir konumda olduğunu ve hiç partinin sözcüsü olmadığını belirterek, ilçede yapacakları tüm sosyal etkinliklerde toplumu kucaklayacaklarını ifade etti.

Atatürkçü düşüncenin hiç bir partinin tekelinde olmadığını vurgulayan Duran, yaşadığımız toplumda 'hepimizin hepimize ihtiyacı var' düşüncesi doğrultusunda Milli Mücadele'de yakalan birlik ve beraberlik ruhunu yeniden tesis etmek için çalışacaklarını söyledi.

Yapacakları sosyal etkinliklerde CHP'li, MHP'li ve AK Parti'li demeden toplumun her kesimi kucaklayacaklarını belirten Duran, farklılıkları bir zenginlik olarak gördüklerini dile getirdi.

Türkiye'de köklü sorunların yıllardır çözülememesinin temelinde istenilen ölçüde eğitim ve öğretimin verilememesinin yattığına dikkat çeken Duran, "Söylem ve eylemlerimizle toplumu kucaklayıcı olacak. Sorunların çözümünde ortak paydayı bulacağız. Hiç kimseyi dışlamayacağız. Her türlü eleştiriye açığız. Günümüz insanın kutuplaşmaya değil, uzlaşmaya ihtiyacı var. Her kesimi kendi konumunda kabul ederek ülkemize birlikte Atatürkçü düşünce ekseninde hizmet vereceğiz." diye konuştu.

ADD'nin yeni listesinde şu isimler bulunuyor: "Osman Duran, Mehmet Keçer, C. Sinan Bakır, Muzaffer Ergen, Erol Özaydın, Ayhan Altıntaş ve Özge Pardı."

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu