Manavgat ADD Başkanı:" Oyuna gelmeyelim"

ADD Manavgat Şube Başkanı Duran: Emperyalistlerin kardeşi kardeşe kırdırma oyuna gelmeyelim
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manavgat Şube Başkanı Osman Duran, halkın emperyalist güçlerin kardeşi kardeşe düşürme oyunlarına karşı uyanık olması gerektiğini söyledi.

Karanlık güçlerin Türkiye'yi bölüp parçalamak için her devirde Alevi-Sünni, sağcı-solcu, diyerek birbirine düşürmeye çalıştığını belirten Osman Duran, sağduyu sahibi herkesin bu tür oyunlara alet olmaması gerektiğini ifade etti.

Türkiye'nin kalkınmasını istemeyen emperyalist güçler ve yerli işbirlikçilerin kardeşi kardeşe düşürmek ve ülkede kaos çıkarmak için sürekli oyun peşinde olduğunu vurgulayan Duran, farklılıkların zenginlik görüldüğü bir toplumda her zaman huzurun, barışın, sevginin ve kardeşliğin hakim olacağını söyledi.

Köy enstitülerinin kuruluşunun 69.yıl dönümü etkilikleri çerçevesinde ADD basın açıklaması yapan Duran, günün birlik ve beraber olma zamanı olduğunu kaydetti.

Duran, Ergenekon 12. dalga operasyonun gözaltına alınan Prof. Dr. Mustafa Yurtkuran, Prof. Dr. Ferit Bernay ve Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun tutuklamasının ADD üyelerini üzdüğünü söyledi.

Tutuklamaların keyfi ve hukuk dışı olduğunu iddia eden Duran, uygulamaların hukukun siyasallaştığının göstergesi olduğunu kaydetti.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. başkanın söylediklerine katılıyorum kendisine görevinde başarılar diliyorum

    YanıtlaSil

* Yorumunuzu yazabilirsiniz!
Editör tarafından onaylanarak yayınlanacaktır.

Close Menu