İkiz Turistlerin ilginç özelliği - Manavgat Haberi

Alman ikizlerden birinin yaşadığı sıkıntıyı diğeri de hissediyor
Alman tek yumurta ikizleri, yaşadıkları sıkıntı ve mutluluğu aynı anda hissediyor.
Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti Heidelberh şehrinde bir sigorta şirketinden emekli olan Johanna Karb (63) ile Walburga Nagel (63) isimli ikiz kız kardeşler, sıkıntı ve mutluluğu ortak yaşıyor.

Heidelberg Üniversitesi İşletme Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Karb ve Nagel kardeşler, 6 yıldır tatil tercihini Türkiye'de Antalya'nın Manavgat ilçesi Side beldesinde yapıyor. Johanna Karb, Walburga Nagel'de 3 dakika önce dünyaya gelmiş. Karb ile Nagel kardeşler, 23 yaşında, doğum günleri olan 11 Mart'ta birlikte evlenmiş.

Walburga Nagel, Johanna'nın kendisinden 3 dakika önce dünyaya geldiği için abla diye hitap ettiğini ifade etti.

Karb, "İkizim Walburga ile Heidelberg'de evlerimiz dip dibe. Nişanlı iken, nişanlılarımız bir yerde buluştuğumuzda bir birbirimizi karıştırıyordu. Walburga bunun saçlarını kızıla boyuyor ve burnuna hızma takıyordu. İkimizde 2 kızı bir oğlu var. İkimizin de 4'er torunu var. Bazen içimde sıkıntı olduğunda Walburga'nın 50 metre uzağımdaki evine giderim. Dertlerimizi paylaştığımda ikimizin de aynı sıkıntı içinde oluyoruz. İkimizin de çocuklarında ve torunlarında ikiz yok. Balık burcuyuz ikimizde hem duygusal hem alınganız." diye konuştu.

İkizinin 15 yıl önce bir trafik kazasında sağ bacağının büyük darbe gördüğünü belirten Nagel, kız kardeşinin bacağı iyileşinceye kadar kendisinin bacağının da sürekli ağrıdığını söyledi.

Sempati Psikolojik Danışmanlık ve Hipnoterapi Merkezi psikolog doktoru Ramazan Özarslan, tek yumurta ikizlerinde birinin yaşadı sıkıntı ve mutluluğu diğerinin de yaşayabileceğini söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu