Belçikalı Engelli Tursitlerin örnek Aşkı

Belçikalı jeodezi ve fotometri(harita mühendisi) çift, engelleri birlikte aşıyor.
Side'ye tatile gelen Brükselli harita mühendisi Chris-Liesbeth Sondom çifti, nikah masasında 'İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta...' birbirine sahip çıkma adına attıkları imzaya bağlı bir hayat sürüyor. Belçikalı Chris-Liesbeth Sondom çifti, evlendikten 6 ay sonra trafik kazası geçirmiş.
Kazada başından ve ayaklarından ağır yaralan bayan Liesbeth Sondom, Brüksel'de hastanede tedavi dördüğü 8 ay süresince eşi onu hiç yalnız bırakmamış. Chris Sondom, "Eşimle nikah masasına oturduğumuzda bütün sorunları birlikte göğüsleyeceğiz diye bir birimize söz vermiştik. Üniversitede okurken bir birimize aşık olarak evlenmiştik. Yürüme engelli eşime hizmet etmek ve engelleri birlikte aşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu mutluğumuza 3 ay sonra dünyaya gelecek oğlumuz da katılacak. Eşimle birlikte tatil tercihimizi Türkiye'den yana kullandık. Türkiye'ye ilk defa tatile geldik ve Side'yi çok beğendik." diye konuştu.

Eşinin yakın ilgisinin hayata tutunmada ve yaşadığı sıkıntıları atlatmada büyük moral ve motivasyon desteği olduğunu belirten Liesbeth Sondom, sevgi ile aşılamayacak hiç bir engelin olmadığını ifade etti. Sondom, "Felçli kalınca evimizde bütün işleri eşim yapıyor. Benim bir dediğimi iki etmiyor. Böyle bir eşe sahip olduğum içim çok şanslıyım. Eşim bana Allah'ın bir armağanı." diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu