Aras Kargo 3 Dünya Rekorunu Manavgat'ta Kırdı

Aras Cargo, 30. yılında 3 dünya rekoru kırdı
30. yılını kutlayan Aras Holding ve Aras Cargo, üç dünya rekoru kırdı. Bin 200 kişilik Aras Cargo ekibi, bir fatura numarası altında en fazla gönderi yapmak, en kısa sürede yükleme boşaltma yapma rekorlarını kırarak Guinness kayıtlarına geçti. Bir kilogram ağırlığındaki 800 adet koliyi 16 dakika 38 saniyede yükleyip boşaltan ekip, Aras Cargo'nun dünyanın en hızlı yükleme boşaltma yapan kargo şirketi olmasını sağladı.
Aras Holding ve kargo sektörünün öncülerinden Aras Cargo, Antalya'da düzenlediği etkinlikle 30. yılını kutladı. Etkinlik çerçevesinde rekor denemesi yapan bin 200 holding çalışanı, 1 günde üç adet Guinness rekoru kırdı. 'En Hızlı Zamanda 800 Kutuyu Bir Kamyona Yüklemek ve Boşaltmak', 'Bir Fatura Numarası Altında En Fazla Gönderi' ve 'En Çok Kişiyle Yapılan Halay Dansı' rekorlarını kıran Aras Cargo çalışanları, şirketlerinin başarısını dünya çapında kanıtladı.
Bir fatura numarası altında en fazla gönderi yapma rekorunu sosyal sorumlulukla birleştiren Aras Holding çalışanları, içerisinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin olduğu çantaları TEGV Antalya Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı'na bağış olarak göndermek üzere Aras Cargo görevlilerine teslim etti. Aras Holding çalışanlarının gönderdiği bin 100 adet çanta Guinness World Records yetkilisi hakem Lucia Sinigagliesi denetiminde alıcı adrese ulaştırıldı. Böylelikle, Aras Holding çalışanları hem bir dünya rekoruna imza atmış oldu hem de ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine destek verdi.
Aras Cargo ekibi en hızlı kargo şirketi olduklarını bir kez daha ispat etmek amacıyla bir kilogram ağırlığındaki 800 adet koliyi 16 dakika 38 saniyede yükleyip boşalttı. 904 Aras çalışanı da toplu halde halay çekerek 'En Çok Kişiyle Yapılan Halay Dansı' rekorunu kırdı.

Etkinliklere katılan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, şirketin gücünü çalışanlarından aldığını belirterek, "Aras Cargo olarak Türkiye'nin dört bir yanında çalmadık kapı bırakmayacağız." dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu