Şükrü Sözen Muhalefetin de önerilerini alacak


CHP'li belediye başkanı hizmetler için muhalefetin de önerilerini alacak
CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ilçeye yapacakları yatırımlarda muhalefet partisi belediye meclisi üyelerinin fikir, öneri, dilek, temenni ve görüşlerini önemsediklerini açıkladı. Turizm şehrine 5 yıl içinde yapacakları yatırımları belirli plan ve program dahilinde gerçekleştireceklerini kaydeden Sözen, Manavgat'a kalıcı eserler kazandırmak için AK Partili ve MHP'li belediye meclisi üyelerinin önerilerini her zaman dikkate alacaklarını ifade etti.
Manavgat Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20 maddesi gereğince haziran ayı olağan toplantısını yaptı. Meclis salonunda görüşülen 3 gündem maddesi oy birliğiyle karara bağlandı. Toplantı öncesi MHP Belediye Meclis Üyesi Mahmut Öz'ün 'Abdal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin gündeme alınması reddedildi. Başkan Sözen, Mahmut Öz'ün projesinin gündeme alınmadığı için alınganlık göstermemesi istirhamında bulundu. Sözen, "Manavgat'ımıza yapacağımız güzel hizmetleri birlikte yapacağız. Projemiz gündemde kabul edilmedi diye alınganlık göstermeyelim. Muhalefet partilerinin her zaman görüş ve önerileri bize yol gösterici olacaktır. Yapacağımız yatırımları belirli program dahilinde yapmak istiyoruz." dedi.
Manavgat Belediye Başkan Yardımcılığına ise Hasan Şimşek getirildi. Meclis toplantısında Manavgat Belediyesi Boğaz Otel'de müştemilatına ait fiyat tarifesi yeniden belirlendi. Sözen, Boğaz Otel piknik yerinde 30 karavan konumu ve 10 çadır kurum alanının olduğunu bildirdi. Yeni fiyat belirlemesine göre Boğaz Otel'de günlük kalma 35, karavan kirası 15, çadır kurumu 10, piknik alanına yaya 1, araçla 3, minibüsle girme 5, 0-12 yaş çocukların havuzda yüzme ücreti 3, 12 yaş üstü 5 ve düğün kiralama(masraf dahil) 400 TL olarak belirlendi.

AK Partili belediye meclis üyesi Ahmet Ali Erol, Boğaz Otel'in sosyal etkinliklere de açılması gerektiğini ifade etti. Sözen, Erol'un bu sözü üzerine Boğaz Otel'in tahsisi ile ilgili sıkıntıları olduğunu, bunu aşmak için Ankara nezdinde girişimlerde bulunduklarını kaydetti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu