Coca-Cola Akademi Lig Kupası Beşiktaş'ın

Futbolun geleceği için elit futbolcular yetiştirmek amacıyla "iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" sloganı ile Coca-Cola sponsorluğunda TFF tarafından hayata geçirilen U14 VE U15 Coca-Cola Akademi Ligi'nin 14 yaş finallinde Bucaspor'u 3-0 yenen Beşiktaş şampiyon oldu.
FIFA kokartlı hakemlerden Cüneyt Çakır yönettiği ve Antalya WOW Topkapı Otel'in sahasında oynanan finalde Beşiktaş'ın gollerini Murat ve Muhammet Demirci (2) kaydetti. Beşiktaş, Coca-Cola Akademi Ligi şampiyonluk kupasını TFF Futbol Geliştirme Merkezi Direktörü Ahmet Güvener'in elinden aldı. Altay'ı 3-0 yenen Ankaraspor 3.'lük-4.'lük maçında üçüncü oldu.

Coca-Cola Marka müdürü Tansal Kurtuluş "Coca Cola olarak iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu" sloganıyla Türk futbolunun geleceği için fair play çerçevesinde elit futbolcular yetiştirmeyi hedefleyen Coca Cola Akademi ligi'nde futbolumuzun geleceği futbolcuların, yetenek ve gelişimlerinin yanı sıra okuldaki başarıları ve davranış gelişimleri de yakından takip ediliyor. Teknik, taktik ve fizik çalışma gelişiminin yanı sıra zihinsel, duygusal, kültürel ve sosyal yaşamları da destekleniyor." dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu