Muhsin Yazicioğlu rahmetle anılıyor

Yazıcıoğlu'nun 'Can dostum, gönül insanı dediği' Rıdvan Kaçar: Dava adamını yitirmenin derin üzüntüsü içindeyim dedi.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Rıdvan Kaçar, güvercin kalbi gibi titrek, bir karıncayı incitmeyecek kadar nazik ve haksızlık karşısında susmayan 25 yıllık cesur yürekli dava adamını yitirmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu söyledi.

Yazıcıoğlu'nun 'Can dostum, gönül insanı dediği' Muğla'nın Fethiye ilçesi Eşen beldesinden Rıdvan Kaçar, kazanın olduğu yerin, eşi Gülefer hanımın doğup büyüdüğü yer olduğunu belirterek, "Kaderin cilvesi Muhsin Bey'in Sonsuzluğun Sahibi'ne dualarla uğurlandığı Kocatepe Camii'nde de 20 yıl nikah merasimi ve duası yapıldı. Aziz dostum hayatında ilk defa ailecek tatili Temmuz 1997'de Patara Beyhan Otel'de yaptı. Birlikte Kınık, Ova, Kalkan beldeleriyle Üzümlü köyünü ziyaret ettik. Yazıcıoğlu, Üzümlü köyünde aynı üniversitede okurken vefat eden bir arkadaşının mezarını ziyaret etti. Eşi Gülefer hanımın, Muhsin Bey'e ismi ile değil de sayın genel başkanım demesi dikkatimi çekmişti. Eşine saygısından yanımızda hiç ismiyle hitap etmedi." diye konuştu.

Kaçar, Yazıcıoğlu, eşi Gülefer hanım, çocukları Firuze ve Furkan'la birlikte Fethiye Eşen'deki evlerine giderken yeni çıkmış bir orman yangını arabadan inerek birlikte söndürdüklerini söyledi.

Patara Camii İmamı Ramazan Kiras da Muhsin Yazıcıoğlu'nun tatil yaptığı süre içinde vakit namazlarına partililer ve o zaman 6 yaşlarında olan oğlu Furkan'la birlikte geldiğini dile getirdi. Yazıcıoğlu'nun Patara'yı çok sevdiğini belirten Kiras, 3 defa akşam ve yatsı namazında müezzinlik bile yaptığını sözlerine ekledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu