Manavgat1.com'dan Rekor kırdı! Teşekkürler MANAVGAT!

Manavgat1.com yönetimi olarak Manavgat halkına 10 binlerce kez teşekkür ediyoruz.
29 Mart Yerel seçimleri sırasında Manavgat Seçim Sonuçlarını, internetten Manavgat1.com adresinden takip etti. Bakın Manavgat1.coma kaç kez bakıldı ve nerelerden ziyaretçiler geldi?

Manavgat1.com olarak güncellenen seçim sonuçlarını dakika dakika yayınladığımız seçim sonuçları sayfamızda, 30 binden fazla gösterim oldu.
29 ve 30 Mart tarihlerinde GOOGLE ölçümlerine göre 30 binden fazla gösterim gerçekleştiren Manavgat1.com Manavgat tarihinde rekor denilebilecek bir başarıya da imza atmış oldu.

DÜNYANIN EN GÜVENİLİR ÖLÇÜMÜNE GÖRE 30 BİNDEN FAZLA BAKILDIK!


Dünyanın en güvenilir ölçüm sitesi google verilerine göre 2 günde 30 binden fazla gösterim gerçekleştiren Mamavgat1.com, Manavgat'ın yanısıra Antalya merkez ve tüm Antalya ilçelerinin seçim sonuçlarını yayınlamıştı.

MANAVGAT1.COM EN AZ 100 BİN KEZ BAKILDI!


Manavgat ilçesinin seçim sonuçlarını iyice inceleyen ziyaretçilerimizin, diğer ilçelere yaptığı ziyaretler, Manavgat1.com 'un 30 bin ziyaretçi sayısına dahil değil. Bu ziyaretçilerimiz sayfa içinde sayfa teknolojisi ile verilere anında ulaştığı için bunları saymak mümkün olamadı.
Bu nedenle diğer ilçeler de hesaba katıldığında en az 100 bin Manavgat1.com sayfasına bakan tüm Manavgat halkına TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

43 İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN MANAVGAT1.COM BAKTI


Ankara'dan İstanbul'a Manavgat seçim sonuçlarını sitemizden takip eden tüm ziyaretçilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

DÜNYANIN TAM 24 ÜLKESİNDEN ZİYARETÇİLER SEÇİM SONUÇLARINA MANAVGAT1.COM DAN BAKTI!


Ayrıca seçim gecesini; Almanya, Kanada, İngiltere, Arabistan, Rusya başta olmak üzere pek çok ülkeden Manavgat1.com sayfasından izleyen, Dünyalı ziyaretçilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

TÜM BİLGİLERİMİZ KAYITLI
"Manavgat1.com'un bahsettiği bu verilerin hepsi internette özel bölümümüzde kayıt altında. Gerektiğinde merak eden ve ilgili gördüğümüz insanlarla paylaşmamız mümkün" diyen Manavgat1.com yetkilileri, özel veri olan bu bilgiler gerektiğinde gerekli kişilere gösterilebilir dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu