Havaların ısındığını ögren turist Soluğu Manavgat ve Sidede alıyor


Havaların ısınmasıyla birlikte tatil yöreleri hareketlendi
Havaların ısınmasıyla birlikte tatil yöreleri hareketlendi. Antalya'nın Manavgat ilçesinde hava sıcaklığı 26 derece olunca turistler ve yerli halk deniz kenarına koştu. Güneşli havayı gören turistler Side Plajı'nda denize girmenin keyfini yaşadı.

Dünyaca ünlü turizm beldesi Side'de hava sıcaklığı 26 dereceye ulaşınca tatil için gelen turistler denize girdi.

Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği (Side-TUDER) Başkanı Cengiz Haydar Barut, 25 Nisan'dan itibaren bölge destinasyonundaki otel, motel, hotel, pansiyon ve apart hotellerin tamamının açılarak sezona merhaba diyeceklerini söyledi. Havaların ısınmasıyla birlikte Avrupa satışlarının iyi gittiğini belirten Barut, Side destinasyonuna tatile gelen turistlerin yüzde 75'inin deniz, kum ve güneş turizmi için geldiğini ifade etti. Barut, "Avrupa ülkeleri turistleri bir haftadır Antalya bölgesinin hava durumunu yakından takip ediyor. Hava sıcaklığını 24 derecenin üstünde gören turistler Almanya'dan uçağa atlayıp 3,5 saat sonra Side'de denize giriyor." diye konuştu.

Eşi ve 3 çocuğuyla Belçika'dan 18 günlüğüne Side'ye tatile geldiklerini belirten Brükselli diş hekimi Brgit Nolte, 6 gündür ailecek Türkiye'de denize girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu