ELFİNSU için YARDIM MATİNESİ

SMA hastası Elfinsu için kadınlar matinesi düzenleniyor.
Tedavisi için gereken miktarın %67'lik kısmı tamamlanmış olan SMA hastası ElfinSu için Deltaa Düğün Salonunda 2 Haziran günü 19-23 Saatleri arasında kadınlar matinesi düzenleniyor.
Manavgat Anneleri tarafından düzenlenen etkinlikte,  katkıda bulunmak amacıyla gönüllü anneler ve yardımseverler kadınlar matineye davet ediliyor.
5 buçuk yaşında olan Elfinsu, 1 kilogram daha alırsa tedavi şansı kalmayacak bunun için zamanımız çok kısıtlı diyen Manavgatanneleri sayfası yöneticisi Göksu Ellik, tüm anneleri davet ediyoruz. Ayrıca bilet alarak etkinliğe katılamasa bile Elfin suya nefes olmak isteyen anneleri ve tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz. SMA hastası @eflinsuyanefesol kızımız için toplanan tutarın %67lik kısmı tamamlanmış olup kalan kısım için hepimiz gönüllü olarak çabalıyoruz. Kızımız 5.5 yaşında ve 1 kg daha alırsa tedavi şansı kalmayacak bunun için zamanımız çok kısıtlı. Manavgat anneleri olarak kadınlar matinesi düzenlemek istedik, toplanan tutar kızımız için nefes olacak. Yardım toplama izni olan Elfinsu'ya siz de destek olmak için matine biletlerini @manavgatanneleri07 instagram adresinden edinilebilirsiniz, dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu