Manavgat SATILIK Daire ihale ilanı


Manavgat Satılık Daire
ihale ilanı için ilan sitesinden Manavgat Daire ilanı.

T.C.
MANAVGAT
1. İCRA DAİRESİ
2023/37 TLMT.
TAŞINMAZIN GAZETE İLANI

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/37 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN Özellikleri
Satışa konu Antalya ili, Manavgat ilçesi, Yukarı Mahalle, 923 ada 6 parsel numaralı taşınmaz 843,00m2 yüzölçümünde, Arsa vasfında tapuda kayıtlıdır. Taşınmaz üzerinde kat irtifakı tesis edilmiştir. 06.03.2006 tarihinde yönetim planı oluşturulmuş binanın, kıymet takdirine konu olan kat irtifakına ayrılan 2451/26976 arsa paylı 1.Kat 4 numaralı Mesken vasıflı bağımsız bölümün tamamı borçlu adına kayıtlıdır. Satışa konu taşınmaz Antalya İli, Manavgat İlçesi, Yayla Mahallesinde, Barbaros Caddesinin 230m kadar batısında, Cuma Pazarı Pazar Yerinin 130 kadar güneybatısında, 2561 sokak ile 2588 sokağın birleştiği köşe başında bulunmakta olup, yaklaşık kuş uçuşu olarak Manavgat Belediyesine 1,3km, Manavgat Devlet Hastanesine de 2,1km mesafede bulunmaktadır. Hudutları itibari ile parselin güneyi ve batısı yollar, diğer cepheleri ise komşu parseller ile çevrilidir. Parsel çevresinde bulunan imar yolları açılmış ve kaplanmıştır. Parsel konumu itibari ile Manavgat Belediyesi sınırları içerisinde bulunmakta olup, belediye ve diğer kurumların sağlamış olduğu tüm altyapı hizmetlerinden yararlanabilir durumdadır. Parsel, çevresinde konut amaçlı yapılaşmanın yoğun olarak bulunduğu bir bölgede bulunmaktadır. Parsel konumu itibari ile talep oranının yoğun olduğu bir bölgede bulunmaktadır. Satışa konu parsel üzerinde iki adet betonarme karkas yapı bulunmaktadır. Yapılardan bir tanesi parselin güney cephesinde (köşe başında), diğeri ise parselin kuzey cephesinde bulunmakta olup, keşfe konu daire parselin kuzey cephesindeki yapı üzerinde kalmaktadır. Bu yapı zemin kat, 1. normal kat, 2. normal kat ve 3. normal kat seviyelerinden oluşmaktadır. Yapı doğu-batı şeklinde, çift daire konut amaçlı olarak tasarlanmış olup, yapının her iki tarafında bulunan dairelerinin bina merdivenleri de ayrı ayrı yapılmıştır. Binanın batı (yol) cephesinde bulunan kısmının sıvası yapılmış durumda, bunun dışında yapılması gereken iç ve dış cephe doğramalarının takılması, boyasının yapılması gibi diğer inşai faaliyetleri ise henüz yapılmamış ve binanın bu kısmının inşası henüz tamamlanmamış durumdadır. Binanın, satışa konu dairenin de üzerinde bulunduğu doğu (arka) cephesinde bulunan kısmının ise dış cephesi sıva üstü boya, cephe doğramaları ise plastik olup, binanın bu cephesi konut amaçlı olarak kullanılır durumdadır. Yapı keşif tarihi itibari ilebelirli oranda yıpranmış bir görünüme sahiptir. Satışakonu 4 bağımsız bölüm numaralı daire,parselin kuzey cephesinde bulunan yapısının, doğu cephesinde bulunan dairelerinden, yapının 1. normal katında bulunan dairesidir. Projesine göre daire, antre, wc&lavabo, banyo, yatak odası, oturma odası, mutfak, salon ve balkon mahallerinden oluşmaktadır. Dairenin giriş kapısı çelik kapı, cephe doğramaları ise plastiktir. Projesine göre satışakonu dairenin balkonları ile birlikte brüt inşaat alanı 103m² olarak, net alanı ise 72m² olarak hesaplanmıştır.
Adresi : Yayla Mahallesi, 2561 Sokak, No:25 Kat:1 Daire:4Manavgat / ANTALYA
Yüzölçümü : 843,00 m2
Arsa Payı : 2451/26976
İmar Durumu :Taşınmaz; Manavgat 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında “Ticaret + Konut Alanları” içerisinde kalmakta olup, yapılaşma koşulları; Ayrık Nizam ve 4 Kat olarak tanımlanmıştır.
Kıymeti : 1.400.000,00 TL
KDV Oranı : KDV Kanunun 17. Maddesinin 4. Fıkrası Uyarınca Muaf
Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydındaki Gibidir.
Artırma Bilgileri

1.Artırma

Başlangıç Tarih ve Saati : 18/05/2023 - 14:35
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitiş Tarih ve Saati : 25/05/2023 - 14:35

2.Artırma

Başlangıç Tarih ve Saati : 13/06/2023 - 14:35
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitiş Tarih ve Saati : 20/06/2023 - 14:35

30/03/2023 (İİK m.114 ve m.126)(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu