Alanyasporda para sıkıntısı Alanyaspor, futbolcuların parasını ödeyemiyor

Alanyaspor, futbolcuların parasını ödeyemiyor
Türkiye İkinci Lig 2. Klasman Grubu'nda kalma mücadelesi veren Alanyaspor, futbolcuların paralarını ödemekte güçlük çekiyor.

Takımın başarısı için gece gündüz demeden çalışan Alanyaspor Kulübü, maddi sıkıntılara çözüm bulamıyor. Bir süre önce deplasman masrafları için spornsor arayan takım, şimdi de futbolcuların kulüpteki alacaklarını ödeyemiyor. Son 2 haftada oynadığı maçlarda Fethiye ve Altınorduspor takımlarını mağlup etmeyi başaran turuncu yeşilli ekipte futbolcular paralarının ödenmesini istiyor.

Takımdaki futbolcular adına açıklama yapan takım kaptanı Nedim, kulüp kadar kendilerinin de maddi sıkıntı içerisinde olduklarını söyledi. Yönetim Kurulu'nun aylar öncesinden kulüpte sıkıntı olduğu belirterek ödenecek paralar konusunda kendilerinden fedakarlıklar beklediğini aktaran Nedim, "Futbolcu arkadaşlarımla bu konuyu detaylı bir şekilde görüştüm. Yönetimin bize sunduğu ödeme planlarını itiraz etmeden kabul ettik. Kulübümüzün sıkıntısının geçmesi için hatta ödemelerden birini haziran ayının sonuna erteledik. Bizde bu ödeme planına göre borçlanarak alışverişler yaptık. Ödeme planına uyulmasını istiyoruz. Futbolcular olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Alanyalılardan bu konuda destek bekliyoruz." dedi.

Alanyaspor Kulübü Mali Başkanı Kamil Köseoğlu, futbolcuların ödeme konusunda haklı olduklarını söyledi. Kulüp olarak ciddi anlamda maddi problem yaşadıklarının altını çizen Köseoğlu, yaşanan problemi anlayışla karşılayan futbolculara teşekkür etti. Yönetim Kurulu olarak futbolculara ödemek için söz verdikleri miktarın bir bölümünü kasadan, bir bölümünü ise borç alarak karşılamaya çalıştıklarını ifade eden Köseoğlu, "Şu an için kulüp olarak acilen 50 bin TL'ye ihtiyacımız var. Bu konuda Alanyaspor'a gönül veren herkesten yardım bekliyoruz. Çünkü takımımız iyi bir çıkışa geçti. Son oynanan 2 maçta da futbolcularımız canla başla oynayarak 6 puan topladı." diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu