Alanya il olursa Onun Heykelini dikecekler

Alanya'da il tartışması yine başladı.
Alanyalıların ne zaman biz il olmak istesek, il olmak Manavgat'lıların aklına o zaman gelir, ifadesine benzer yorumları bakalım bu kez ne kadar gerçekleşecek?
İşte Alanya'daki il olma tartışmasının haberi:
Başkan Türktaş, Alanya'yı il yaptırırsa, AK Parti adayının heykelini diktirecek.

Anavatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Şevki Türktaş, belediye seçimlerini kaybeden AK Parti Adayı Kerim Kılınç'a seslenerek, "Madem gücün varsa Alanya'yı il yaptır. Ben de istediğin yere senin heykelini diktireceğim." dedi.
Seçim öncesi verdikleri vaatleri yerine getireceklerini ifade eden Türktaş, 'Anavatan bitti' diyenlere Alanya halkının en iyi cevabı verdiğini söyledi.

Türktaş, "Partimiz Türkiye genelinde tam teşkilat olmayabilir. Ancak her şeye rağmen biz Anavatan sevdalısıyız. Alanya'da partimizin başındayız. Önceki dönem olduğu gibi şu anda da Alanya Belediyesi'ni Anavatanlı Hasan Sipahioğlu yönetiyor. Bu partimizin Alanya'da bitmediğinin göstergesidir." diye konuştu.

Seçim çalışmaları döneminde, 'Beni seçin Alanya'yı 6 ayda il yapalım." sözü veren AK Parti belediye başkan adayı Kerim Kılınç'a seslenen Türktaş, "Şu anda ülkemizi tek başına yöneten bir iktidar bulunuyor. AK Parti'nin adayı Kılınç, seçimi kazanması halinde Alanya'yı 6 ayda il yapacağının sözünü vermişti. Sayın Kılınç'ın eğer gücü yetiyorsa, 6 ayda Alanya'yı il yaptırsın. İl olduğumuz halde ben de Anavatan ilçe başkanı olarak Kerim Kılınç'ın heykelini diktireceğim. Hem de istediği yere. Onun heykelinin masrafını da ben kendim karşılayacağım." şeklinde konuştu.

AK Parti Kerim Kılınç ise sözünün arkasında olduğunun altını çizdi.

Türktaş'ın, "Alanya'yı il yaptırsın heykelini dikeceğim." açıklamalarını gülerek karşılayan Kılınç, "Başkan seçilseydim hem Alanya büyük hizmet alacaktı, hem de ilçemiz en kısa sürede il olacaktı." ifadesini kullandı.

Seçimi kaybetmesine rağmen Alanya'nın il olması için elinden geleni yapacağını kaydeden Kılınç, şöyle konuştu: "Ama bu çabam ne kadar etkili olur bilemem. Çünkü ben hangi sıfatla Alanya'nın il olmasını isteyebilirim. Belediye başkanı olsaydım işler daha farklı olurdu. ANAP iktidar olduğu dönemde de ilçemizde başkandı. Şu anda bir dikili taşları var mı?"

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Close Menu